Nu har 4you öppnat för gruppträning inomhus. Platserna kommer vara färre och alla måste ta sitt ansvar att komma friska, hålla avstånd och sprita händer och de redskaps som används. Gymmet kommer också att öppnas.

Gruppträningen:

Varje plats i salen kommer att ha ett nummer. När deltagarna kommer utdelas en nummerlapp och man ställer sig vid samma nummer i salen. På plasten kommer det att ligga det som man behöver för passet. Efter passet spritar alla sina saker som har används och låter sakerna ligga kvar. Instruktören kommer att plocka bort, så trängsel undviks. Vid hemgång ber jag er att gå ut i omgångar så trängsel undviks.

Passen som kommer att vara är:

  • Måndag kl. 11.00 70+ mixpass (endast för åldern 70+) första gången är den 8/9 tisdag
  • Måndag kl. 18.30 PUMP
  • Onsdag kl. 18.30 MIX-PASS (som Cirkeln men alla står på samma plats)

Gymmet:

För att träna i gymmet går man in och bokar sig en tid via bokningssidan. Här är det viktigt att vi håller tiderna, så trängsel undviks. Alla spritar noggrant efter träning. Man betalar månadsavgiften, 100 kr via swish och då skickas koden till dörren in till gymmet. Ingången sker som vanligt via stora entrén. Den nya ingången är inte klar.

När den nya ingången är klar kommer entré till gymmet att ske via baksidan av byggnaden. Där kommer det att finnas en dörr med kodlås. Koden får man när månadsavgiften är betald.