Massage

 
OBS! OBS!
Är man frisk och inte har symptom på feber, förkylning, hosta så är det ok att boka sin tid och få behandling.
Avanmälan har ändras till 30 min innan behandlingens start!
Massören använder munskydd och desinficerar allt innan, så att du som kund ska kunna känna dig trygg att komma på behandling

Ta hand om dig och unna dig en lugn stund eller varför inte ge bort ett presentkort till någon du bryr dig om.

Massagen finns både i Säldebråten och i Kil, på Storgatan 16.


MASSAGE

När man masserar jobbar man enbart med kroppens mjukdelsvävnader. Det betyder att man trycker och töjer på hud, bindväv, muskler, senor, ligament, lymfkärl och blodkärl.

Effekten av massage är primärt att lösa upp spänningar i musklerna. Men det ger även effekt som t.ex. ökad blodcirkulation, sänkt blodtryck, ökad frisättning av hormonet Oxytocin – det så kallade ”lugn- och ro-hormonet”.

Massage vidgar blodkärlen i huden, vilket innebär att mer vätska fördelas till huden och underliggande vävnader. Samtidigt minskar sympatiska nervsystemets påverkan på njurar samt övriga blodkärl i kroppen. Detta minskar pulsen och blodtrycket och ökar utsöndringen av vatten och avfallsprodukter genom njurarna. Omfördelningen av vätska i kroppen samt den ökade utsöndringen genom njurarna innebär att man blir törstig och bör dricka efter en behandling för att återställa vätskebalansen.


KOPPNINGS-MASSSAGE

Koppning går ut på att jobba med undertryck dvs. vakuum. På det sättet har man möjlighet att arbeta över stora delar av kroppen, utan att skada underliggande vävnad och liknande. Blodcirkulationen ökar och främjar lymfsystemet så kroppen själv rensar ut orenheter, man startar en reningsprocess och en produktion av egna hormoner som hjälper till att balansera systemet. Man arbetar med att få bort bindväv, celluliter, slaggprodukter, vätskeansamlingar och frisätter lagrad energi.


LYMF-MASSAGE

Lymfmassage är en mycket effektiv massageteknik som oftast ger väldigt lyckade och goda behandlingsresultat vid svullnader/vätskesamlingar/ödem i ben och armar. Lymfmassagen stimulerar människans lymfsystem så att ev. överskottsvätska och andra slaggprodukter snabbt förs ur kroppen.

För bokning av tid, gå in på bokningssidan. Du kan även ringa, sms eller maila.

Tel:        070-3828107

Mail:     info@4you2.se

stenar