Dryck och bars

4you säljer drycker och bars!

Klicka på bilderna så kommer du direkt till produkternas hemsida, där du kan läsa mer om dem!

Caffeine Water Piggar upp som kaffe och släcker törsten som vatten Löfbergs Caffeine Water är en energigivande dryck gjord på svenskt källvatten och smaksatt med naturliga fruktämnen. Enjoy Cold.

 

Ett kolsyrat svensk källvatten. Varje flaska innehåller 150 mg naturligt koffein, vilket motsvarar cirka två koppar kaffe.

Vattnet är sötat med naturligt fruktextrakt och innehåller inget tillsatt socker.

Perfekt för den medvetna och hälsosamma konsumenten som söker en naturligt uppiggande produkt utan långa innehållsförteckningar.

 

Vitamin Well+ 001 är en sportdryck som består av en kolhydrat-elektrolytlösning, utvecklad för att ge kroppen optimala förutsättningar att prestera under träningspasset. Drycken innehåller en kombination av elektrolyter, aminosyror och vitaminer. Protein är uppbyggt av aminosyror. Nio av dessa är essentiella, d.v.s. tillförs kroppen via maten eftersom kroppen inte kan producera dem själv. BCAA är exempel på sådana aminosyror. Mycket hård träning leder till att nedbrytningen av muskler ökar och på grund av detta behöver musklerna protein för att repareras. Kolhydraterna är dessutom ett bra energitillskott vid långvarig uthållighetsträning. Drycken innehåller även magnesium som bidrar till kroppens normala energiomsättning och muskelfunktion.
Vitamin Well+ 002 och Vitamin Well+ 003 är båda sockerfria alternativ.
Vitamin Well ZERO finns i fyra smaker och funktioner. ZERO Hydrate med smak av rabarber och jordgubb, berikad med bland annat vitamin C, D och biotin. ZERO Prepare, berikad med bland annat vitamin C och folsyra och med smak av passionsfrukt. Den innehåller dessutom koffein som har en uppiggande effekt. ZERO Reload har berikats med bland annat magnesium och zink och har en smak av citron/lime. ZERO Celebrate med smak av mango/ananas är berikad med bland annat biotin och niacin. Samtliga drycker i ZERO-serien är kolsyrade för en fräsch touch, helt sockerfria och kommer i en burk om 355 ml. Avnjut dryckerna väl kylda.